ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


neděle 15. prosince 2013

Drážďany 05 - Trh - Altmarkt

A konečně jsme na trhu!

Všude plno stánků. zboží vše, co tě napadne!

Mašinka pro droboť. :-)

Perníková chaloupka. :-) Obloha stále zatažená, byl to den po Xaveru, čekali jsme horší počasí, ale ve skutečnosti bylo lépe, než u nás v Čechách.

V jednu dobu se ale začalo chumelit. Přišlo to z ničeho nic. Čím více poletovalo vzduchem sněhových vloček, tím více poletovali lidé na tržnici od stánku ke stánku.

V jednu dobu to vypadalo také takhle. No lepší termín pro návštěvu Německa jsme si vybrat nemohli. :-)

Za chvíli bylo po všem.
Tady vidíte celkový pohled na tržnici. Já vím, z výšky a ještě v noci to vypadá daleko zajímavěji. Tak dlouho jsme ale v Drážďanech nebyli, abychom viděli všechna světýlka ve tmě svítit. Lidé dělají úžasné snímky z té věže odnaproti. I přes den jsme tam nahoře viděli lidičky. Byli vysoko až nad bílými hodinami. :-)

Lidí bylo opravdu hodně. Ten den byla oslava 20. výročí drážďanské štolové slavnosti.

Lidé popíjejí hřejivý svařáček.

Přiznám se, že jsme ani neproběhli kolem všech stánků. Bylo jich opravdu hodně a zboží se opakovalo. Taky jsme se chtěli podívat do nějakého obchodu. :-)

Vystavené zboží zdokumentuji v nějakém z dalších článků. Zítra se podíváme podrobněji na výzdobu stánků zblízka. Opravdu každý stánek byl ozdoben jinak, zvláště jejich stříšky. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).