ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


čtvrtek 12. prosince 2013

Drážďany 02 - Pražská ulice

Cestou z Drážďanského hlavního nádraží k hlavní tržnici jsme procházeli Pražskou ulicí. Zpočátku jsme procházeli kolem stánků s vánoční tématikou či občerstvením, pak už je to jen čtvrť s vysokými budovami obchodních center - podívejte:

Pohled zpět směrem k nádraží - stánky, kolotoč - a lidé, převážně čeští turisté.

A tady už začíná řada obchodů. Do většiny jsme nestihli zajít, ani nic nepotřebujeme, den jsme trávili především venku na tržnici.

Největší obchodní centrum - Centrum galerie. Uvnitř jsme chvilenku byli. Později jsem zjistila, že má asi čtyři vchody, tak ty jsme zatím neprobádali. Nebyl na všechno čas, pro nás bylo mnoho věcí na koukání a všechno se stihnout nedá. Třeba příště. :-)

Tímto vchodem jsme šli my. Obchod působí dost giganticky. Ještě později ukáži pár fotek zevnitř. :-)

Po levici stále ještě tentýž obchod. Vpředu davy lidí, převážně asi čecháčků. Uprostřed vzrostlý strom, nechápu, z čeho může žít, když nemá žádné živiny. Že by z energie lidí?

A pohled vpravo...

A postupujeme kousek dál, k rušné silnici se semafory. Vpředu prodejna knih a vlevo knihovna.

Další gigant. :-)

Ještě Centrum Galerie.

Příště, až budu v Drážďanech, se více podívám po obchodech.

Zítra se tady u mne dočkáte fotek z výzdoby města. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).