ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


pátek 15. srpna 2014

Zkažená mládež - Život poté



Sedm pokračování filmu Zkažená mládež najdete na těchto odkazech:








Tyto další díly jsou v originále, české titulky zapnete tlačítkem vpravo dole "Popisky" a zadáte si "Čeština"

Tři roky po veleúspěšném Raagově dramatu Třída vznikla originální série estonské televize, rozvádějící téma a následky masakru. V sedmi dílech jsou intenzivní formou zkoumány osudy a reakce Joosepova otce, třídní učitelky Laine, dále They, dívky přeživšího útočníka Kaspara, rodičů spolužáků, kteří šikanou při­vedli dvojici až ke kruté pomstě, nebo jednoho z nich Toomase, jenž si zvyká na nový život na škole pro hendikepované. V závě­rečném díle se vrací na scénu útočník Kaspar, který čeká ve vazbě na soudní proces. (Letní filmová škola)

Naprosto skvělé pokračování filmu. Myslím si, že seriál je o mnoho lepší a emočně silnější než samotný film. Bylo skvělé vše vidět trochu i z jiné strany. První díl, který pojednává o Kerli, která se, byť je ve filmu bezvýznamnou postavou, za chlapce postaví a hodlá za ně bojovat. Další díl, který bych vyzdvihla, je ten, v němž se jako s hlavní postavou setkáváme s paní třídní učitelkou. Hloubka tohoto je obrovská. A poslední díl je sám o sobě skvělý. K němu není co dodat. Snad jen prapodivnost pospolitosti soudního procesu.

Člověk si ani nedokáže uvědomit, kolika lidí okolo se tato událost dotkne a jak dlouho působí, na mnohé do konce života. Myslím si, že celý film i všech sedm dílů seriálu by se mělo povinně promítat na všech školách, aby lidé věděli, čeho se kolikrát i nevědomky s pocitem zábavy na sobě dopouští, a že né všechno je sranda, pokud se tomu někdo směje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).