ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


středa 20. srpna 2014

Vaše bludy - Wayne W. Dyer

Kniha od světoznámého psychiatra vám pomůže pochopit sebe sama a zbavit se sebedestruktivnich způsobů chování, jež negativně působí na váš život.

Jedna z prvních knih, která mi ukázala cestu...cestu jak překonat naučené vzorce myšlení a chování; jak se zbavit strachu z odmítnutí, když budu sama sebou a nebudu se chovat jako loutka... loutka, která se snaží vyhovět všem a všem dělat radost za cenu zracení sebe...

Nejde číst na jeden zátah...opravdu stačí jedna kapitola a nechat si to trochu projít hlavou...pak jsem kapitolu četla znovu. Výhodou je, že nemusíte číst postupně za sebou, ale prostě kapitolu, která nejvíc tíží - to co potřebuje člověk zpracovat... ono časem dojde na celou knihu stejně, pokud je člověk tvor zvídavý ;o)

Vřele doporučuji.

Autor nastiňuje příjemný způsob, jak dosáhnout pocitu štěstí - způsob, který vychází ze zodpovědnosti a loajálnosti k sobě samému společně s chutí do života a přáním dosáhnout všeho, pro co se v daném okamžiku rozhodnete. Je to jednoduchý přístup založený na zdravém rozumu. Prostřednictvím dané metody může každý čtenář sám dosáhnout pocitu štěstí a naplnění.

Příručka pomáhá pochopit sebe sama a zbavit se negativně působících návyků, které destruktivně ovlivňují lidskou psychiku.

Vydání: 1. vyd, 1995, česky, Talpress, Praha

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).