ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


sobota 3. listopadu 2012

Ajurvéda

David Frej

Tato průkopnická kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě. Autor spojil zkušenosti z praxe západního a ájurvédského lékaře a nabízí praktické tipy, jak si prodloužit život a dožít se slušného věku ve zdraví. Seznamuje s principy zdraví, se základy harmonické stravy, nejznámějšími bylinami, dozvíte se o detoxikaci a omlazení organismu, naučíme se jednoduché meditační a dechové cviky. Přehledně napsaná kniha s mnoha příklady prokazuje, že pětitisíciletý medicínský systém se osvědčil a v současné době nabízí vyzkoušenou léčbu chronických nemocí i prevenci pro optimální zdraví. (medicína zdraví a dlouhověkosti v praxi českého lékaře)

(oficiální text distributora)

Ajurvéda mne zaujímá už delší dobu, stále sbírám informace o ní z různých pramenů. Tuto knížku jsem si půjčila v naší knihovně, ale vážně uvažuji, že bych si ji pořídila.

Máte někdo zkušenosti s ajurvédou, s kurzy... a jaké?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).