ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


pátek 4. dubna 2014

Zbavte se nepořádku s feng – šuej

Karen Kingstonová

Karen Kingstonová v knize Zbavte se nepořádku s feng-šuej zkoumá - s nadhledem a smyslem pro humor -, co nepořádek vlastně je, proč jej máme a nechceme se ho zbavit a co výměnou za všechny zbytečnosti můžeme získat - například energii a čas.
Karen Kingstonová je světově uznávaná specialistka na životní styl, očistu prostoru a učení feng-šuej a její kniha Zbavte se nepořádku s feng-šuej byla přeložena do 27 jazyků, našla si již přes dva miliony čtenářů a stala se nejen bestsellerem, ale i klasikou žánru.
Autorka svým přístupem odkazuje k Sigmundu Freudovi, který zastával názor, že "pořádek umožňuje člověku nejlepší využití času a šetří jeho psychické síly".

Máte pocit, že všeho je prostě moc, cítíte se zavaleni zbytečnostmi a toužíte se osvobodit? Autorka nabízí nový přístup, jak si dát život do pořádku.
Je to jako se sexem: Hlavní je začít, pokračovat pak už budete chtít sami. Je to vzrušující, přináší to uspokojení a především to funguje!
(oficiální text distributora)

Poučná knížečka, kdo má přístup do knihovny, doporučuji se po ní podívat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).