ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


neděle 27. října 2013

Hledáte štěstí v životě?


Možná máte pocit, že vám něco chybí. Možná jsme nespokojení a kolikrát ani netušíte proč. Jindy naopak víte moc dobře, co je váš největší problém a jste z toho už zcela unavení. Pravděpodobně ne vše, co se děje, jde podle vašich představ.

Nejsme tady proto, aby nás cokoliv omezovalo, aby se nám nedařilo, abychom se trápili, a abychom využívali pouhý zlomek svých možností jen proto, že to tak dělají ostatní a považuje se to za normu.

V životě usilujeme vědomě i nevědomě o pocit štěstí. Chceme nalézt lásku svého života, dělat práci, která nás bude naplňovat a zároveň nás uživí a zabezpečí, toužíme realizovat své sny a naplno využívat svůj potenciál.

Většina z nás prožívá štěstí podmíněně - budu šťastný, až naleznu svého partnera, budu se cítit jistý, až budu mít stabilní zaměstnání, až se změní vláda, zvýší důchody apod. Naše štěstí je naší volbou - buď se můžeme naučit mít rádi to, co máme, nebo se snažit dostat tam, kde být chceme.

zdroj: http://www.hooponopono.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).