ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


sobota 5. října 2013

Čína má talent


Uudam - 12-letý chlapec, který ztratil matku v Mongolsku při automobilové nehodě. Bylo mu 8 let. Ve věku 11 let, nešťastnou náhodou přišel i o druhého rodiče, když byl jeho otec zabit při cestě do práce. Uudam se registroval do soutěže Čína má talent 2011 aby uskutečnil svůj sen s písní "matka ve snu". Píseň je zpívána v mongolštině, takže ne každý může plně pochopit slova, ale emocemi a vyjádřením emocí Uudam přiměl miliony posluchačů k slzám. Uudam řekl, že tuto píseň zpívá tolikrát, kolikrát si vzpomene na matku, a jeho matka si vždycky přála, aby seděla vedle něj když bude zpívat...

Toto video doporučuji ke shlédnutí. Pro mne to byl zážitek. Jak malý mongolský 12 letý chlapec se dovede vyznat ze své lásky k zesnulé matce. Říkám si, že duše se musí stěhovat. Když porovnám jiné stejně staré chlapce třeba u nás, vidím, že tento má hodně, hodně napřed. A jeho krásný zpěv netřeba komentovat, mluví sám za sebe. :-)

Video obsahuje české titulky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).