ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


pátek 8. února 2013

Test rodičovství

Pokud zvládnete následující úkoly, můžete směle uvažovat o početí potomka.:)

1. PŘÍPRAVA
Ženy: Opatřete si velký pytel s fazolemi-10-15kg a připevněte si jej dopředu
na břicho. Noste ho 9 měsíců a pak odeberte 10% fazolí.
Muži: Zajděte do nejbližší drogérie, položte peněženku na pult a požádejte
prodavače ať se obslouží, pokračujte do potravin, pak zajděte do práce a
zařiďte, aby váš plat byl převáděn přímo do obchodu. Kupte si noviny a jděte
domů si je naposledy v klidu přečíst.

2. ČISTOTA
Namažte pohovku a závěsy nugetou, vydrhněte si ruce ve vodě v misce pod květináčem a utřete si je do zdi, skvrny zamaskujte pastelkami, schovejte za pohovku špejli od zavináče a nechte ji tam celé léto.

3. HRAČKY
Sežeňte 200litrovou krabici kostek-hřebíků či rozbitých lahví, požádejte přítele aby je rozprostřel po celém bytě, zavažte si oči šátkem, pokuste se dojít na záchod nebo koupelny, NEKŘIČTE, mohly byste vzbudit děti.

4. NÁKUP
Vypůjčte si jedno nebo dvě malá zvířátka-kůzlata jsou nejlepší, a vezměte je s sebou do obchodu na nákup, neztraťte je z dohledu a zaplaťte za vše co snědí či zničí.

5. OBLÉKÁNÍ
Pořiďte si jednu velkou chobotnici a nasoukejte jí do malé síťovky tak aby všechna ramena zůstala uvnitř.

6. KRMENÍ
Velký plastový kanystr naplňte do poloviny vodou, zavěste ho ke stropu a rozhoupejte, pokuste se trefit lžící plnou namočených ovesných vloček do hrdla kanystru, zatím co předstíráte že jste letadlo, nyní nalijte obsah kanystru na zem.

7. USPÁVÁNÍ
Sežeňte si hadrovou tašku a naplňte jí 4-6kg písku, nechte ji důkladně nasáknout vodou a ve 20 hodin začněte s taškou tancovat valčík a broukejte si s ní až do 21 hodin, pak položte tašku do postýlky a nařiďte si budíka na 22, vstaňte , zvedněte tašku a zazpívejte všechny písničky které znáte, vytvořte tucet dalších písniček a zpívejte až do 4 hod.ráno, pak vstaňte a děte dělat snídani, dělejte to tak 5 let a vypadejte přitom RADOSTNĚ.

8. POSLEDNÍ KROK
Najděte pár, který už dítě má, poučte jej jak mohou zlepšit disciplínu, trpělivost, toleranci, chození na záchod, změnit chování jejich dítěte u stolu... Zdůrazněte, že by neměli nikdy popustit uzdu svým dětem. Užijte si to. Bude to naposledy, kdy budete mít na všechno odpověď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).