ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


pondělí 26. prosince 2016

ENERGIE VÁNOČNÍCH STROMKŮ

Blíží se vánoce a mnoho z nás bude kupovat vánoční stromek, který k našim vánocům už nějaké dvě století patří. I u vánočních stromů bych však energii stromů nepodceňoval. Raději bych se ji snažil využít pro vylepšení atmosféry v bytě či domě. Nezapomínejme, že energie stromku, který měří například metr a půl, může dosahovat okruhu až 5 metrů kolem sebe ( u jedlí více, u smrků méně ). A tím je dán i jeho nepopiratelný vliv ve vašem pokoji. Stromek s námi stráví obvykle tak kolem čtrnácti dní a více, což z energetického působení není zase tak zanedbatelné.


Vzhledem k tomu, že většina vánočních stromků je umístěna v obývacím pokoji, kde trávíme nejvíce času, bych bral při výběru stromku v úvahu tyto věci : zdraví členů rodiny, pracovní nasazení přes celý rok, psychické vyladění či jestli je potřeba podpořit v nás nějakou speciální vlastnost. Tři druhy stromků, které se na vánoce u nás používají si tady popíšeme.


Jsou to jedle, borovice a smrk. Začneme jedlí. Jedle je strom, který dokáže regenerovat vitalitu po hektickém pracovním roce. Je vhodná pro lidi, kteří trpí blokacemi v sexuální oblasti ( ostych a sebevědomí v partnerských vztazích ). Dokáže navracet pevné zdraví pro lidi, kteří jsou dlouhodobě nemocní a vyčerpaní z nemoci. Je stromem dávající optimismus, který rozhodně do dalšího roku všichni budeme potřebovat. Jedle je také jediná z vánočních stromků, která nejvíce přitahuje duchovní bytosti k vám do domova, jako jsou duchové, andělé, víly ale také negativní jako jsou různé temné síly a bytosti. Proto také má nejsilnější účinek k léčbě.


Borovici bych doporučil těm z vás, kteří trpí na průdušky a plíce. Její silice, kterou uvolňuje mimořádně dobře čistí vzduch a napomáhají při léčbě těchto potíží. Také je vhodná pro vaše roztěkané děti, u kterých potřebujete podpořit trpělivost, pečlivost a píli. Uklidňuje nervy člověka dlouhodobě stresovaného a dobře vylaďuje naši vnitřní rovnováhu. Její energie dokáže podpořit i vyladění domova podle feng-shui. Tím dokáže vylepšit a podpořit atmosféru vánočních večerů.


A poslední je smrk, který je univerzálním stromem. Není nijak zvlášť výrazný, zato je však "dobrým přítelem". Vždyť mnoho zvěře v lesích pod ním tráví dlouhé zimní noci. Budete se v jeho blízkosti cítit dobře a bezpečně. Taky pro vaše děti, které mají svůj pohádkový vnitřní svět, bude smrk dobrým kamarádem k jejich rozmluvám. Může se stát, že si děti s vánočním stromkem budou dlouhé minuty "povídat". Smrk je stromem, který bude svou magickou silou chránit rodinu před zlem, nepřízní osudu a nemocemi. Tím že dokáže ochraňovat před těmito vlivy, oproti jedli k vám nepustí žádnou s magických bytostí. Jeho energie je vyvážená a dá se používat bez obav po dlouhou dobu.


Doufám, že vám má drobná rada pomůže lépe s výběrem vhodného stromku.

zdroj: Energie stromů - pro lidi co dokáží svět vnímat i jinak

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).