ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


pondělí 28. listopadu 2016

Česnekový sirup

Našla jsem na internetu, někomu může pomoci:

Česnekový sirup stojí rozhodně za vyzkoušení. Česnek je zdravá, dostupná a účinná superpotravina! Přírodní sirup vyráběný z česneku a dalších surovin je levný a prospěšný pro celé vaše tělo. Všechny tři složky tohoto sirupu namixujete a potom už jen čerpáte řadu výhod.

Zde je důvod, proč byste měli česnekový sirup užívat i vy

•Zvyšuje imunitní systém
•Snižuje hodnotu krevního tlaku
•Snižuje hladinu LDL (špatného) cholesterolu
•Snižuje četnost výskytu nachlazení a infekcí
•Působí proti artritidě, dně a bolesti kloubů

Složení:

•8 oloupaných a lehce rozmačkaných stroužků česneku
•1 šálek (200 ml) jablečného octa
•1 šálek (200 ml) medu

Stačí se držet jednoduchých pokynů a máte hotovo. Česnek můžete i prolisovat, jak je vám příjemnější. Přendejte do mísy, přidejte med a jablečný ocet. Mixujte do konzistence směsi při vysoké rychlosti cca 15 vteřin. Přelijte směs do sklenice a uložte do lednice na 5 dnů - po této době je sirup připraven ke konzumaci.
Jak ho používat:

2 čajové lžičky rozpusťte ve sklenici vody a pijte nalačno ihned po probuzení. Tento sirup je extrémně silný, nedávejte si ho do úst jen samotný, vždy ho smíchejte ve sklenici vody. Také je důležité směs před použitím protřepat.

O složení:

Česnek vlastní silné antibakteriální a antivirové vlastnosti. Pomáhá zvyšovat imunitní systém a je považován za nejsilnější přírodní antibiotikum díky allicinu. Konzumujte česnek každý den.
Med má anti-virové, anti-bakteriální a anti-parazitární vlastnosti. Tato super zdravá přísada se často používá na celém světě ke zmírnění chronického kašle.
Jablečný ocet obsahuje phytonutrienty, což jsou látky velmi užitečné a prospěšné při prevenci rakoviny a křečí v dolních končetinách. Významný podíl tu hraje i kyselina citrónová, která pomáhá rozpustit ledvinové kameny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).