ŽIJEŠ PRÁVĚ TEĎ A TADY... ALE JAK? TO ZÁLEŽÍ JEN NA TOBĚ, JAKOU SI VYBEREŠ CESTU ŽIVOTEM!


pondělí 30. září 2013

Poselství ženám



Ženy,
ve vás přebývá Bohyně, Matka, Stvořitelka života. Ve vás přebývá její duch a dar plození.
Máte svou úlohu v přírodě i ve Stvoření. Vaše energie jsou jemné a vaše povaha citlivá a starostlivá.
Působíte jako tlumič mužské síly a drsnosti. Na vás bylo a je krotit jejich vášně a touhy a tvořit místa odpočinku a něžnosti, útulky mateřské lásky.

Máte z přirozenosti lepší spojení s nebesy a máte rozvinuté cítění a instinkty. Netoužíte dobývat ani překonávat hranice, ale umíte pečovat o druhé. Vaším nedostatkem je slabost. Podléháte pocitu nemohoucnosti a bezbrannosti a často nečinnosti.

Necháváte činnost často na mužích a ti ji provádí po svém. Když není mužská aktivita usměrňována nebo vyrovnávána ženskou, může být ničivá a bezcitná. Naopak když ženské tvoření postrádá mužskou složku, je slabé, chaotické a nerozumné. Jestliže se svět zdá být krutý a bezcitný, může to být proto, že v něm převládá mužská aktivita a ženská chybí. Samozřejmě, že muži mají jako lekci se naučit být citlivějšími a vnímavějšími, nemusí k tomu však mít dostatek podpory a inspirace.

Myslím, že ženy trochu zanedbaly svou úlohu Matky. Vzdaly se své síly a moci ve prospěch mužů, kteří ji rádi využívají. Odstoupily do pozadí a věnují se domácím pracem a nemluví do věcí veřejných, ani se nesnaží být bohyněmi, až na výjimky. Když už se nějaká žena snaží být silná, napodobuje muže a přejímá i jeho slabosti. Nosí mužské oblečení a chová se jako muž. To není ten správný způsob jak v sobě projevit bohyni. Boží Matka v sobě má velkou sílu, je svobodná a houževnatá, ale je to ženská síla a houževnatost.

Nenapodobujte muže, ale objevte vlastní způsob síly a tvořivosti. Váš aspekt ve světě chybí. Krutost současného světa může být zaviněna nedostatkem něžné mateřské lásky. Kdyby ženy určovaly směřování společnosti, hospodářství a jeho spravování, jistě by ekonomika nebyla tak výkonná, ale určitě by společnost byla sociálně spravedlivější. Byl by lepší vztah k přírodě, rostlinám i zvířatům, k chudým, slabým, starým a nemocným.

Je potřeba více ženského hlasu, který není slyšet. Není nutné zabíhat do extrému, jak tomu už bylo kdysi v historii, nýbrž najít vyrovnanou spolupráci obou složek. Ženy v sobě musí projevit sílu a muži cit. Žena je také magickou polaritou muže, který je racionální a rozumový. Tato stránka je nyní velmi potlačena a je to škoda. Dříve bývalo více čarodějek než čarodějů; a kněžek než kněží, do té doby než si muži přisvojili církve. Ženy, máte úkol rozšířit vějíř vašich energií a prostoupit jimi svět, který již po nich prahne.

Bude uvedena znovu Bohyně Matka na planetu Zemi a navrácen pořádek stvoření a umírněna ctižádost mužů, kteří nelehko kontrolují svou pýchu a vyrovnávají se s pocitem nadřazenosti a téměř uvedli svět na pokraj osudné války. Budete však muset svést boj se svými slabostmi, kterým tak snadno podléháte. Když nejste s Bohyní, holdujete často slabostem a podporujete v nich ostatní. Trpíte závislostmi, strachy a úzkostmi a nedostatkem síly k životu. Máte v sobě mnoho temnoty, kterou v sobě potlačujete a to není dobré.

Bohyně rozdává všem lásku a obměkčuje tvrdá srdce, je starostlivá a tolerantní, přitom nic nepožaduje. Vyznává krásu a něžnost, harmonii a je také moudrá. Je ve spojení s přírodou a rozumí řeči rostlin i zvířat. Vlastností Matky je dávání. Projevte Bohyni v sobě a buďte tím nejlepším, čím žena může světu být.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas k přečtení mého článku a třeba i k napsání komentáře. Každý komentář mne potěší (a na každý se snažím odpovídat). Pokud vás můj blog zaujal, budu ráda, když si ho přidáte mezi sledované (na stránce vpravo nahoře tlačítko ODEBÍRAT).